همزمان با هفته خوابگاهها: جشنواره غذا در دانشگاه صنعتی همدان برگزار شد
همزمان با هفته خوابگاههای دانشجویی و به همت حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی و مشارکت همکاران این حوزه در برگزاری مسابقات، مسابقه آشپزی و جشنواره غذا در لابی دانشگاه صنعتی همدان برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه صنعتی همدان، در این مسابقه ۲۶ گروه در قالب تیم های ۲ یا ۳ نفره شرکت کرده بودند و در نهایت ۴ تیم به عنوان تيم برتر شناخته شده و جوایزی دریافت کردند.
شرکتکنندگان در ۳ بخش غذای اصلی، دسر و پیش غذا در این مسابقه حضور داشتند و ۳ سرآشپز داوری مسابقه را عهدهدار بودند.
سجاد رحمتی؛ یکی از داوران این جشنواره کیفیت برگزاری این برنامه را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: تیمهای شرکت کننده از آمادگی بالایی برخوردار بودند و کیفیت غذاها بسیار خوب بود.
وی با اشاره به اینکه استقبال دانشجویان از مسابقه خوب بوده است، افزود: پیشنهاد میشود برای حرفهایتر شدن مسابقه در سالهای آینده، نوع غذا از قبل برای شرکتکنندگان مشخص شود تا فضای رقابتی بهتری شکل بگیرد.
نادیا صحرایی؛ یکی از شرکتکنندگان این مسابقه نیز فضای جشنواره را مثبت و شاد دانست و گفت: هدف تیم ما از شرکت در مسابقه محک زدن خود در زمینه آشپزی بود.
وی عنوان کرد: برگزاری اینگونه برنامهها سبب ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان میشود، علاوه بر این باعث مستقل شدن دانشجویان بهویژه دانشجویان خوابگاهی شده و آنها را برای مواجهه با شرایط سخت آماده میکند.
مهدی سوری؛ دیگر شرکتکننده در این مسابقه درباره این برنامه بیان کرد: فضای تفریحی اینگونه مسابقات باعث شور و نشاط بین دانشجویان میشود و اوقات شادی را برای آنها رقم میزند.
وی اظهار کرد: با انجام برنامههای فرهنگی مانند مسابقه آشپزی علاوه بر ایجاد فضای شاد، یک فضای دوستانه میان دانشجویان شکل میگیرد و آنها را به هم نزدیکتر میکند.
در پایان مسابقه نفرات برتر به شرح زیر معرفی شدند: گروه اول به سرگروهی خانم زهرا حسین زاده (گروه شماره 19)، گروه دوم به سرگروهی آقای امیرداریوش صنعتی (گروه شماره 4)، گروه سوم به طور مشترک به سرگروهی خانم نادیا صحرایی (گروه شماره 26) و سرگروهی خانم نیلوفر ساکی (گروه شماره 10) و
گروه چهارم به سرگروهی خانم مبینا مدهنی (گروه شماره 22).
همزمان با هفته خوابگاهها: جشنواره غذا در دانشگاه صنعتی همدان برگزار شد
همزمان با هفته خوابگاههای دانشجویی و به همت حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی و مشارکت همکاران این حوزه در برگزاری مسابقات، مسابقه آشپزی و جشنواره غذا در لابی دانشگاه صنعتی همدان برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه صنعتی همدان، در این مسابقه ۲۶ گروه در قالب تیم های ۲ یا ۳ نفره شرکت کرده بودند و در نهایت ۴ تیم به عنوان تيم برتر شناخته شده و جوایزی دریافت کردند.
شرکتکنندگان در ۳ بخش غذای اصلی، دسر و پیش غذا در این مسابقه حضور داشتند و ۳ سرآشپز داوری مسابقه را عهدهدار بودند.
سجاد رحمتی؛ یکی از داوران این جشنواره کیفیت برگزاری این برنامه را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: تیمهای شرکت کننده از آمادگی بالایی برخوردار بودند و کیفیت غذاها بسیار خوب بود.
وی با اشاره به اینکه استقبال دانشجویان از مسابقه خوب بوده است، افزود: پیشنهاد میشود برای حرفهایتر شدن مسابقه در سالهای آینده، نوع غذا از قبل برای شرکتکنندگان مشخص شود تا فضای رقابتی بهتری شکل بگیرد.
نادیا صحرایی؛ یکی از شرکتکنندگان این مسابقه نیز فضای جشنواره را مثبت و شاد دانست و گفت: هدف تیم ما از شرکت در مسابقه محک زدن خود در زمینه آشپزی بود.
وی عنوان کرد: برگزاری اینگونه برنامهها سبب ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان میشود، علاوه بر این باعث مستقل شدن دانشجویان بهویژه دانشجویان خوابگاهی شده و آنها را برای مواجهه با شرایط سخت آماده میکند.
مهدی سوری؛ دیگر شرکتکننده در این مسابقه درباره این برنامه بیان کرد: فضای تفریحی اینگونه مسابقات باعث شور و نشاط بین دانشجویان میشود و اوقات شادی را برای آنها رقم میزند.
وی اظهار کرد: با انجام برنامههای فرهنگی مانند مسابقه آشپزی علاوه بر ایجاد فضای شاد، یک فضای دوستانه میان دانشجویان شکل میگیرد و آنها را به هم نزدیکتر میکند.
در پایان مسابقه نفرات برتر به شرح زیر معرفی شدند: گروه اول به سرگروهی خانم زهرا حسین زاده (گروه شماره 19)، گروه دوم به سرگروهی آقای امیرداریوش صنعتی (گروه شماره 4)، گروه سوم به طور مشترک به سرگروهی خانم نادیا صحرایی (گروه شماره 26) و سرگروهی خانم نیلوفر ساکی (گروه شماره 10) و
گروه چهارم به سرگروهی خانم مبینا مدهنی (گروه شماره 22).